If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пак имам лампичка ама не мога да намеря от каде се вклучва тази аларма,гледах отзад ама няма нищо.Може ли да няма от каде да се вклучи,а пак да имам лампичка
Аз пък имам едно ключе което само се докосва до едно друго което се намира точно отпред с/у скоросния лост и като го докосна и изключва алармата, за друго не бях чувал
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Колеги, някой слагал ли си е допълнителна аларма на 166-ицата? Има ли смисъл това? Аз си карам само с фабричната, но застрахователите нещо смърдят
Ти на кое викаш фабрична аларма?
Имаш ли на плафона 4 сензора за шум звуковите датчици за счупване на стъкло)?
И както е написано в предишната тема, имаш ли ключа за спирането на фабричната аларма?
Колеги, някой слагал ли си е допълнителна аларма на 166-ицата? Има ли смисъл това? Аз си карам само с фабричната, но застрахователите нещо смърдят
Ти на кое викаш фабрична аларма?
Имаш ли на плафона 4 сензора за шум звуковите датчици за счупване на стъкло)?
И както е написано в предишната тема, имаш ли ключа за спирането на фабричната аларма?
Чекай, че ме хвърли в тъч! Ще трябва да ги проверя тези работи. Все пак кажи трябва ли да слагам аларма или не?
Comment