Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли допълнителна аларма?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имате ли допълнителна аларма?

Колеги, някой слагал ли си е допълнителна аларма на 166-ицата? Има ли смисъл това? Аз си карам само с фабричната, но застрахователите нещо смърдят
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Като смърдят ги смени, вместо да се затормозяваш излишно. Фабричната аларма е 5 пъти по-скъпа, какво искат тия кърлежи
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз проблем нямам а съм с фабричната Даже и работи
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

аз пак имам лампичка ама не мога да намеря от каде се вклучва тази аларма,гледах отзад ама няма нищо.Може ли да няма от каде да се вклучи,а пак да имам лампичка
        166 2.4JTD 140PH

Comment

и при мен има лампа, но преполагам няма фабрична аларма. Ако някой знае нещо повече нека да каже!!!!!!!
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17689
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17689
              благодаря ще проверя за ключалка, но предполагам че няма защото щях да имам ключ
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Аз пък имам едно ключе което само се докосва до едно друго което се намира точно отпред с/у скоросния лост и като го докосна и изключва алармата, за друго не бях чувал
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Re: Имате ли допълнителна аларма?

Първоначално публикувано от Коки
                  Колеги, някой слагал ли си е допълнителна аларма на 166-ицата? Има ли смисъл това? Аз си карам само с фабричната, но застрахователите нещо смърдят
                  Ти на кое викаш фабрична аларма?
                  Имаш ли на плафона 4 сензора за шум звуковите датчици за счупване на стъкло)?
                  И както е написано в предишната тема, имаш ли ключа за спирането на фабричната аларма?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Re: Имате ли допълнителна аларма?

Първоначално публикувано от bo
                    Първоначално публикувано от Коки
                    Ти на кое викаш фабрична аларма?
                    Имаш ли на плафона 4 сензора за шум звуковите датчици за счупване на стъкло)?
                    И както е написано в предишната тема, имаш ли ключа за спирането на фабричната аларма?
                    Чекай, че ме хвърли в тъч! Ще трябва да ги проверя тези работи. Все пак кажи трябва ли да слагам аларма или не?
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Няма смисал да слагаш друга аларма, фабричната си е най добра
                      landikar
                      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Working...
                      X